Om oss

Om oss

Administrasjon

Kontoret ligger sentralt i skolelokalene, og er betjent alle hverdager fra kl. 08.30 til 15.30. Ta gjerne kontakt med oss! Vår erfaring er at studenter har ulike behov, og vi gjør vårt beste for å hjelpe deg.

Lærere

Akupunkturhøyskolen har høyt kvalifiserte lærere både faglig og pedagogisk. Dette gjelder både akupunktører fra inn- og utland samt undervisere med andre aktuelle kvalifikasjoner. Samtlige lærere som underviser i rene akupunkturfag er praktiserende akupunktører. For lærerpersonell i medisinske fag se Helsehøgskolen (tidligere Encefalon).

Lokalene

Lokalene er lyse og vennlige med nødvendige hjelpemidler til bruk i undervisningen. På Akupunkturhøyskolen har studentene tilgang til kopimaskin, PC-er med internettressurser samt tilgang til trådløst nettverk.

Høyskolestyret

Styret er det øverste organ ved Akupunkturhøyskolen.
Styret er blant annet ansvarlig for at den faglige virksomheten holder høy kvalitet, og for høyskolens budsjett og regnskapsresultat.
Videre er det styrets oppgave å trekke opp høyskolens strategiske mål og satsingsområder og fastsette den interne organisering av virksomheten.